Klein en overzichtelijk assortiment met goedkope flipovers

Zie je door de bomen het bos niet meer en gaat het je niet om fancy kleurtjes en dure design producten? Dan ben je nu op het juiste adres. Flipoverkopen.nl  heeft een basis assortiment aan flipovers en accessoires. Hiermee kun je snel en adequaat aan de slag met je presentatie.

Van een budget flipover op driepoot statief of een verrijdbare flipover het beperkte assortiment is toch volledig genoeg om goed uit de voeten te kunnen.

Wil je een complete set kopen dan adviseren wij je om een flipover bundel aanbieding te kopen. Zo pak je ook nog eens een leuk voordeel mee. 

Flipoverpapier en markers

Uiteraard hebben wij ook de passende accessoires geselecteerd. Met deze accessoires heb je alles binnen handbereik om direct aan de slag te gaan met presenteren. En dat alles tegen een goede prijs en kwaliteit. 

Alleen Smit Visual producten

Het assortiment op deze site is allemaal van het merk Smit Visual en is van goede prijs kwaliteit verhouding. In de regel liggen alle producten gewoon op voorraad en kunnen we bij bestellingen voor 17:00 uur de volgende werkdag al uitleveren. Mocht dit niet zo zijn dan krijg je daar een melding van en kunnen we overleggen of je wilt wachten op nieuwe voorraad of dat je liever kosteloos wens te annuleren.

Alles over flipovers

Waarschijnlijk weet je al heel goed wat je kunt en wilt bereiken met de aanschaf van een flipover, maar mocht je nog wat meer informatie wensen dan hebben wij dat voor je op de pagina "wat is een flipover" gezet. Lees deze informatie gerust eens door om meer over flipovers en flipoveraccessoires te weten te komen.